A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

O kompaniji

Komunikacija je na prvom mestu.

O Nama

Svaki dan je kreativan dan

StudioPetrov je marketing agencija specijalizovana za izradu internet prezentacija i korporativnog imidža.

Smatrate da je Vaša postojeća prezentacija zastarela? Imate problema sa promenom sadrzaja na njoj? Slabo ste posećeni? Mi Vam možemo pomoći. StudioPetrov ce Vam izaći u susret i pomoći da sa novo izrađenom prezentacijom povećate efikasnost poslovanja i to po specijalnoj i veoma pristupačnoj ceni. Redizajniraćemo izgled Vašeg sajta, osvežićemo tekst i slike kako bi svaki ozbiljni posetilac našao korisne informacije na Vašem sajtu i ostvario saradnju sa Vama. Omogućićemo Vam da na lak način menjate sadrzaj sajta u skladu sa Vašom ponudom.

Company Gallery 01
Company Gallery 02
Company Gallery 03
Company Gallery 04

U širokoj paleti usluga izdvajamo

Jedinstvenu ponuda Web prezentacija bilo da je reč o ličnim ili poslovnim, zasnovanim na najrasprostranjenijim i trenutno najjednostavnijim Content management system-ima za krajnje korisnike. Promena Vaše prezentacije zasnovane na ovim CMS-ovima ekvivalentna je slanju e-maila ili kucanju teksta u Microsoft Word-u. Naravno, zaposleni u agenciji StudioPetrov biće više nego voljni da vam u početku izađu u susret dok se ne budete potpuno upoznali sa korišćenjem ovih Content management system-ima.

U našim partnerskim firmama možemo Vam obezbediti kompletnu uslugu brendiranja Vaše kompanije, dizajniranje i redizajniranje logotipa Vaše firme, izradu brošura, ambalaže, prospekta i ostalog pratećeg materijala neophodnog da se izdvojite od nekolicine manje profesionalnih u Vašoj delatnosti, kompletnu uslugu fotgrafisanja u studiju i na terenu, fotografisanje iz vazduha i kreiranje virtuelnih tura. Ponudu naših partnera možete pogledati ispod.

Ivan Petrovic
CEO and Lead designer